Qualcomm nu ar avea planuri pentru lansarea unui procesor Snapdragon 836

929 ori
<b>Qualcomm nu ar avea planuri pentru lansarea unui procesor Snapdragon 836</b>După cum aflăm astăzi prin intermediul celor de la Android Police, se pare că producătorul american Qualcomm nu are în plan lansarea unui chipset Snapdragon 836 pe piață. Vestea vine din partea unor surse de încredere și ni se mai dezvăluie și

Orice ar spune zvonurile și benchmark-urile din ultima vreme, se pare că americanii de la Qualcomm nu au în plan lansarea unui procesor Snapdragon 836. Am văzut menționat acest chipset atât în liste de specificații pentru Pixel 2 și Pixel 2 XL, dar și în câteva benchmark-uri dacă nu mă înșel. Mai să credem că acest procesor va fi într-adevăr lansat pe piață, iată că astăzi apare și infirmarea existenței sale.

Vestea vine din partea celor de la AndroidPolice care au vorbit cu o sursă de încredere ce cunoaște planurile Qualcomm. Aparent nu au existat până acum ideea dezvoltării unui asemenea chipset și nici nu vor exista pe viitor. Aparent această veste este confirmată și de către XDA Developers și dacă stăm să ne gândim că în primăvara anului viitor debutează SD845, nu ar mai avea sens un astfel de procesor lansat acum.

Nu ar crește cu mult nici performanțele, așa că cei interesați de performanță superioară lui SD835 vor trebui să aștepte telefoane precum Galaxy S9, HTC U12 sau LG G7. Revenind la gama Pixel din acest an, cele două terminale vor opta pentru actualul Snapdragon 835, un upgrade destul de serios adus primei generații.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×