Aplicația Apple App Store este actualizata, primește suport pentru Siri și Passbook

959 ori
<b>Aplicația Apple App Store este actualizata, primește suport pentru Siri și Passbook</b>După ce în această săptămână posesorii de terminale iOS au primit actualizarea la iOS 6.0.1, acum vine și un update al lui App Store. Actualizarea magazinului de aplicații aduce suport pentru Siri în magazin, plus suport PassBook. &nbsp;...

După ce în această săptămână posesorii de terminale iOS au primit actualizarea la iOS 6.0.1, acum vine și un update al lui App Store. Actualizarea magazinului de aplicații aduce suport pentru Siri în magazin, plus suport PassBook.

Aplicația App Store ajunge cu această ocazie la versiunea 2.4 și ne bucurăm să îl vedem pe Siri integrat și aici. Sincer să fiu mă așteptam să văd și o schimbare de interfață, astfel că în vreme ce Google Play a avut cam 3 schimbări majore în ultimul an, magazinul de aplicații Apple pare a stagna. Compatibilitatea cu Passbook înseamnă că utilizatorii vor putea cumpăra gift carduri din Apple Store, pe care le vor ține în Passbook și le vor folosi în magazine în viața reală.

Passbook este o aplicație nouă din iOS 6.0 care transforma iPhone-ul într-un soi de portofel digital, care conține bilete de tot soiul, cupoane, tot felul de oferte speciale, cartele și altele. în ce îl privește pe Siri, utilizatorii de terminale iOS vor putea căuta aplicații prin comandă vocală în Apple App Store. Deocamdată Passbook avansează timid, dar așteptați-vă în viitorul apropiat să vedeți tot mai multe companii care îl adopta.

Material Video Promovat:

Teste acoperire și viteză 5G în București prin Speedtest Ookla, în rețeaua Orange

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×