Nu vă place Siri? Îl puteți Înlocui cu Google Voice Search pe iOS cu ajutorul soluției NowNow (Video)

1.095 ori
<b>Nu vă place Siri? Îl puteți Înlocui cu Google Voice Search pe iOS cu ajutorul soluției NowNow (Video)</b>Dacă aveți un terminal iOS cu jailbreak și ați văzut că potențialul lui Google Voice Search pe iOS îl depășește pe cel al lui Siri, puteți înlocui asistentul virtual Apple cu cel Google. Cum? Prin intermediul unei soluții descărcate din...

Dacă aveți un terminal iOS cu jailbreak și ați văzut că potențialul lui Google Voice Search pe iOS îl depășește pe cel al lui Siri, puteți înlocui asistentul virtual Apple cu cel Google. Cum? Prin intermediul unei soluții descărcate din Cydia și numită NowNow.

Ați văzut și în review-ul nostru pentru iPhone 5 că am testat Google Search for iOS și se descurcă excelent în comparație cu Siri, care mai da rate-uri. NowNow îl înlocuiește pe Siri cu Google Voice Search, astfel că după ce instalați acest software dacă țineți butonul Home apăsat veți declanșa serviciile Google și nu pe Siri. Există evident și câteva neajunsuri... Printre ele se număra faptul că Google Voice Search nu comunica cu aplicațiile iOS precum făcea Siri, deci nu veți putea seta remindere, alarme, să dictați un status pentru Facebook sau să realizați un apel.

NowNow este disponibil gratuit și se afla în repository-ul BigBoss din Cydia. Putem considera o astfel de înlocuire încă o palmă pentru Apple, care după critica adusă soluției Maps acum vede și cum Siri este înlocuit cu o soluție Google.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

iHunt Black Friday
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×