Aplicația Facebook Messenger este disponibilă de astăzi și pentru platforma Windows Phone

826 ori
<b>Aplicația Facebook Messenger este disponibilă de astăzi și pentru platforma Windows Phone</b>Deși aplicația Facebook Messenger este disponibilă pentru platformele Android și iOS de ceva timp, mai precis de 2 ani, aceasta nu se regăsea și pe Windows Phone. Dar se pare că așteptarea a luat sfârșit, aplicația putând fi descărcată...

Deși aplicația Facebook Messenger este disponibilă pentru platformele Android și iOS de ceva timp, mai precis de 2 ani, aceasta nu se regăsea și pe Windows Phone. Dar se pare că așteptarea a luat sfârșit, aplicația putând fi descărcată începând de astăzi și pentru terminalele ce rulează Windows Phone.

Anunțul cu privire la sosirea aplicației Facebook Messenger pe Windows Phone a fost făcut acum mai bine de două săptămâni, moment în care oficialii Microsoft au declarat că aplicația va fi disponibilă cât de curând și pentru utilizatorii de device-uri Windows Phone.

Pentru a descărca această aplicație, va trebui să accesați acest link, întrucât o simplă căutare a cuvintelor cheie “Facebook Messenger” nu va oferi rezultatul așteptat, ci va oferi în schimb sugestii pentru aplicația de bază Facebook și alte aplicații de Instant Messaging.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×