Aplicația Facebook Messenger este disponibilă de astăzi și pentru platforma Windows Phone

Autor:  | Publicat în:  Aplicatii 651 ori
<b>Aplicația Facebook Messenger este disponibilă de astăzi și pentru platforma Windows Phone</b>Deși aplicația Facebook Messenger este disponibilă pentru platformele Android și iOS de ceva timp, mai precis de 2 ani, aceasta nu se regăsea și pe Windows Phone. Dar se pare că așteptarea a luat sfârșit, aplicația putând fi descărcată...

Deși aplicația Facebook Messenger este disponibilă pentru platformele Android și iOS de ceva timp, mai precis de 2 ani, aceasta nu se regăsea și pe Windows Phone. Dar se pare că așteptarea a luat sfârșit, aplicația putând fi descărcată începând de astăzi și pentru terminalele ce rulează Windows Phone.

Anunțul cu privire la sosirea aplicației Facebook Messenger pe Windows Phone a fost făcut acum mai bine de două săptămâni, moment în care oficialii Microsoft au declarat că aplicația va fi disponibilă cât de curând și pentru utilizatorii de device-uri Windows Phone.

Pentru a descărca această aplicație, va trebui să accesați acest link, întrucât o simplă căutare a cuvintelor cheie “Facebook Messenger” nu va oferi rezultatul așteptat, ci va oferi în schimb sugestii pentru aplicația de bază Facebook și alte aplicații de Instant Messaging.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×