Steve Ballmer regreta lipsa de inspirație În segmentul mobil În ultimii 10 ani

778 ori
<b>Steve Ballmer regreta lipsa de inspirație În segmentul mobil În ultimii 10 ani</b>Steve Ballmer, fostul CEO Microsoft în ultima decadă are evident regrete cu privire la șefia sa, mai ales pe zona mobila, se pare. Microsoft avea un start interesant în zona smartphone prin Windows Mobile, dar la final a rămas în urma tuturor....

Steve Ballmer, fostul CEO Microsoft în ultima decadă are evident regrete cu privire la șefia sa, mai ales pe zona mobila, se pare. Microsoft avea un start interesant în zona smartphone prin Windows Mobile, dar la final a rămas în urma tuturor.

Ballmera declarat recent că Microsoft ar fi avut o poziție mai puternică pe piața de telefoane, dacă ar putea reface ultimii 10 ani. Aparent eșecul lui Vista și lucrul la îmbunătățirea sa au fost motivele pentru care Windows Mobile nu a primit mai multe resurse. Același fost CEO a declarat că achiziția Nokia este foarte importantă pentru viitorul Microosft.

Microsoft va încerca totuși să prindă următorul val de inovație și pune mare accent pe soluțiile cloud. Printre produsele pe care Microsoft e din nou gata să le rateze dacă nu se mișcă rapid se număra accesoriile purtabile, ceasuri și brățări smart, segmentul de e-readere, automobile, sisteme de home automation și multe altele. Credeți că mai este loc de inovație la Microsoft?

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×