Aplicația Facebook pentru Windows Phone În sfârșit actualizată la nivelul celor iOS, Android

Autor:  | Publicat în:  Aplicatii Telefoane 1.227 ori
<b>Aplicația Facebook pentru Windows Phone În sfârșit actualizată la nivelul celor iOS, Android</b>Aplicația Facebook pentru Windows Phone tocmai a ajuns la versiunea 2.3, fiind acum echivalentul celor de pe Android și iOS că funcționalitate. De remarcat faptul că aceasta aplicație nu era apreciatată de utilizatori, primind un rating în medie...

Aplicația Facebook pentru Windows Phone tocmai a ajuns la versiunea 2.3, fiind acum echivalentul celor de pe Android și iOS că funcționalitate. De remarcat faptul că aceasta aplicație nu era apreciatată de utilizatori, primind un rating în medie de 2-3 steluțe din 5.

La urma urmei nici nu văd de ce ai mai folosi Facebook separat pe Windows Phone, dacă Hubul People integrează și Twitter și FB acum. în fine, utilizatorii Facebook de pe Windows Phone trebuie să afle că noua aplicație vine cu obișnuitele bug fixuri, un nou design și aduce și Facebook Pages, Groups, posibilitatea de a vizualiza like-uri, filtre pentru newsf feed și imagini banner.

în plus, avem la dispoziție și setări pentru intimitatea contului de FB, pentru fiecare postare de pe terminalele WP7. Paginile de profil Facebook afișate în aplicație au parte de un nou design, iar news feed-ul se încarcă mai rapid, în vreme ce navigarea în interfața este mai fluidă. Lookul unui al lui Facebook pe Windows Phone este dat de interfață sistemului de operare, care cere să se păstreze puțin din stilul lui Metro UI, de dragul uniformității.

❗ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×