Se cunoaște denumirea sub care va fi comercializat HTC Endeavor?

Autor:  | Publicat în:  HTC 1.052 ori
<b>Se cunoaște denumirea sub care va fi comercializat HTC Endeavor?</b>Am citit foarte multe informații despre acest telefon. Este primul smartphone quad-core din portofoliul HTC și este bazat pe Tegra 3. La început era amintit ca HTC Supreme, a urmat codul Edge și a ajuns la Endeavor. &nbsp; Pocketnow.com vine cu o...

Am citit foarte multe informații despre acest telefon. Este primul smartphone quad-core din portofoliul HTC și este bazat pe Tegra 3. La început era amintit ca HTC Supreme, a urmat codul Edge și a ajuns la Endeavor.

Pocketnow.com vine cu o nouă ipoteză și anume aceea de HTC One X. Debutul este preconizat pentru MWC Barcelona 2012 de la sfârșitul lui februarie 2012. O companie cu care lucrează HTC a rezervat denumirea de htc-one-x.dk. Posbil ca pe mai târziu să dezvolte un micro-site.

Legat de HTC Endeavor se zvonește că avea un ecran de 4.7 inch cu rezoluție HD, Tegra 3 cu procesor quad-core, cameră de 8 Megapixeli, Android 4.0 și Sense UI 4.0.

Slashgear spune că telefonul dual-core HTC Ville s-ar putea să fie comercializat sub brandul HTC One S. S-ar putea să avem de-a face cu o nouă serie de telefoane HTC sub logo-ul One, cum era folosit Sensation până acum la telefoanele Android.

⚡ Poți obține extra 20 euro pentru accesorii, cumpărând telefonul OnePlus 6T folosind acest link.
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×