Se cunoaște denumirea sub care va fi comercializat HTC Endeavor?

1.088 ori
<b>Se cunoaște denumirea sub care va fi comercializat HTC Endeavor?</b>Am citit foarte multe informații despre acest telefon. Este primul smartphone quad-core din portofoliul HTC și este bazat pe Tegra 3. La început era amintit ca HTC Supreme, a urmat codul Edge și a ajuns la Endeavor. &nbsp; Pocketnow.com vine cu o...

Am citit foarte multe informații despre acest telefon. Este primul smartphone quad-core din portofoliul HTC și este bazat pe Tegra 3. La început era amintit ca HTC Supreme, a urmat codul Edge și a ajuns la Endeavor.

Pocketnow.com vine cu o nouă ipoteză și anume aceea de HTC One X. Debutul este preconizat pentru MWC Barcelona 2012 de la sfârșitul lui februarie 2012. O companie cu care lucrează HTC a rezervat denumirea de htc-one-x.dk. Posbil ca pe mai târziu să dezvolte un micro-site.

Legat de HTC Endeavor se zvonește că avea un ecran de 4.7 inch cu rezoluție HD, Tegra 3 cu procesor quad-core, cameră de 8 Megapixeli, Android 4.0 și Sense UI 4.0.

Slashgear spune că telefonul dual-core HTC Ville s-ar putea să fie comercializat sub brandul HTC One S. S-ar putea să avem de-a face cu o nouă serie de telefoane HTC sub logo-ul One, cum era folosit Sensation până acum la telefoanele Android.

⚡ Poți obține un voucher de 10 euro când cumperi un telefon OnePlus, bani ce pot fi cheltuiți pe accesorii dacă inițiezi comanda folosind acest link.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×