Aplicația Yahoo Mail pentru Android e actualizata, primește știri, căutare, vreme, sport și Flickr

Autor:  | Publicat în:  Yahoo 1.131 ori
<b>Aplicația Yahoo Mail pentru Android e actualizata, primește știri, căutare, vreme, sport și Flickr</b>După modelul paginii Yahoo.com de pe mobil, înțesată cu informații și știri, aplicația Yahoo Mail a fost actualizata cu o mulțime de elemente noi. Ea urmează modelul aplicației pentru iOS, care a primit actualizarea cu câteva săptămâni în...

După modelul paginii Yahoo.com de pe mobil, înțesată cu informații și știri, aplicația Yahoo Mail a fost actualizata cu o mulțime de elemente noi. Ea urmează modelul aplicației pentru iOS, care a primit actualizarea cu câteva săptămâni în urmă.

Puteți descărca noul Yahoo Mail for Android de aici și aflați că el vine cu multe altele pe lângă email. Aveți o zonă de știri, un tab Today, care include și vreme și știri, iar organizarea interfatei e bine realizată și aerisita. în al treilea tab puteți vedea pe lângă vreme și scoruri ale meciurilor preferate și știri și clipuri și video-uri populare pe Flickr.

Utilizatorii pot face swipe în dreapta sau stânga pentru a trece între taburi, iar în cazul în care vă întrebați, aceasta este versiunea 4.0.2 de Yahoo Mail for Android. Aparent, aceste funcții sunt limitate doar pentru publicul din SUA, iar Yahoo pare a evolua către un sistem similar cu Google Now, când vine vorba de servire a informațiilor extra față de căutare.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×