Aplicația PRISMA primește o variantă beta pentru Android; iată cum o puteți testa!

2.742 ori
<b>Aplicația PRISMA primește o variantă beta pentru Android; iată cum o puteți testa!</b>Astăzi, dezvoltatorii aplicației PRISMA au o veste bună pentru utilizatorii Android - și anume faptul că o aplicație beta este gata pregătită pentru a fi testată. Cei interesați, pot completa formularul disponibil pe site-ul oficial al dezvoltatorului, și

Înainte ca Pokemon GO să ne capteze întreaga atenție, mai toată lumea vorbea despre aplicația PRISMA - un software cu totul și cu totul special ce ne transformă chiar și fotografiile banale în opere de artă. De-a lungul celor 5 săptămâni de când este lansată, aplicația a fost descărcată de peste 7.5 milioane de utilizatori, cifră ce generează aproximativ 1.5 milioane de accesări zilnic și care a plasat-o pe primul loc în peste 40 țări.

PRISMA

Deși PRISMA a fost anunțată inițial doar pentru iOS, curând și utilizatorii de Android își vor putea transforma fotografiile în materiale numai bune de împărtășit în mediul online. Dezvoltatorii dezvăluie astăzi că posesorii de terminale Android ce doresc să testeze varianta beta a aplicației, pot completa formularul de aici, urmând ca mai apoi să le fie oferit și un link pentru descărcarea software-ului.

Ulterior, va fi lansată și varianta finală care va fi cu siguranță un hit și în Google Play. Aflăm totodată că pentru viitor se anunță lucruri interesante, cum este cazul unui feature numit Prisma Video, a unor noi stiluri din care putem alege și a posibilității de a transforma și fotografiile la 360 grade în imagini inedite. 

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×