App Inventor pentru Android, o noua metoda de creare a aplicatiilor mobile

2.476 ori
<b>App Inventor pentru Android, o noua metoda de creare a aplicatiilor mobile</b>App Inventor reprezinta o noua modalitate de a crea aplicatii Android pentru developerii (si nu numai) implicati in aceasta activitate. Fie ca e vorba de un joc simplist sau pur si simplu o aplicatie de modificat imagini, App Inventor va va sari in...

App Inventor reprezinta o noua modalitate de a crea aplicatii Android pentru developerii (si nu numai) implicati in aceasta activitate. Fie ca e vorba de un joc simplist sau pur si simplu o aplicatie de modificat imagini, App Inventor va va sari in ajutor, cu o interfata intuitiva si numeroase optiuni.

Crearea aplicatiilor nu se limiteaza la jocuri, astfel ca veti putea realiza softuri educationale, spre exemplu. Exista posibilitatea de a produce o aplicatie tip trivia, care va folosi functia text-to-speech din Android pentru a pune intrebari elevilor dintr-o clasa, in cadrul unei provocari de cultura generala.

Mai interesant este faptul ca App Inventor este atat de user-friendly, incat nu necesita ca utilizatorul sau sa fie un developer si NU va fi nevoie de cunostiinte de programare. Motivul? In loc sa scrieti cod, veti folosi un design al aplicatiilor bazat pe o interfata vizuala, care ofera detalii despre comportamentul aplicatiei si lookul sau.

App Inventor

Exista optiuni pentru stocarea de informatii, repetarea de actiuni si realizarea de actiuni in anumite conditii. App Inventor este o unealta cheie, care ofera in sfarsit ocazia utilizatorului Android de rand sa creeze o aplicatie pe pofta inimii sale. Iata aceasta solutie in actiune:

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×