Inventatorul telefonului mobil ni se prezinta intr-un interviu unic

Autor:  | Publicat în:  Motorola 1.740 ori
<b>Inventatorul telefonului mobil ni se prezinta intr-un interviu unic</b>Considerat unul dintre inventatorii telefonului mobil, Martin Cooper a fost recent intervievat de CNN, dezvaluind povestea din spatele primului handset. Cooper si echipa sa de ingineri de la Motorola au fost inventatorii primului telefon mobil in 1973 si...

Considerat unul dintre inventatorii telefonului mobil, Martin Cooper a fost recent intervievat de CNN, dezvaluind povestea din spatele primului handset. Cooper si echipa sa de ingineri de la Motorola au fost inventatorii primului telefon mobil in 1973 si pentru a va face o idee asupra progresului celor de la Moto, iata si cel mai nou handset al companiei, Droid X.

Din acelasi interviu aflam ca Ronald Reagan ar fi dorit un prototip al primului telefon, dar ca pretul sau a fost prohibitiv: un milion de dolari. Dupa inca 10 ani, gadgetul a devenit disponibil la nivel comercial, costand echivalentul a 10.000 de dolari in zilele noastre. A mai fost nevoie de 10 ani pentru ca telefoanele mobile sa devina produse de masa.

Cooper foloseste acum un Vertu de 5000 de dolari, telefon fabricat de faimoasa filiala de lux a celor de la Nokia. Sustinator infocat al lui Android, inventatorul telefonului mobil este convins ca acest OS va recupera handicapul fata de iPhone. Oare va reusi si Motorola sa isi recapete stralucirea si sa nu mai ramana in umbra celor de la Nokia?

⚡ Poți obține extra 20 euro pentru accesorii, cumpărând telefonul OnePlus 6T folosind acest link.
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×