Apple anunţă un nou iPhone şi iPad astăzi la ora locală 19:00 în Cupertino; Avem live (re)blog pentru voi şi detalii

1.356 ori
<b>Apple anunţă un nou iPhone şi iPad astăzi la ora locală 19:00 în Cupertino; Avem live (re)blog pentru voi şi detalii</b>Azi, la ora locală a Rom&acirc;niei 19:00 CEO-ul Apple, Tim Cook va urca pe scenă pentru a prezenta un nou model de iPhone, dar şi iPad. Evenimentul are loc &icirc;n California, &icirc;n Cupertino, la campusul Apple si il vom acoperi in regim de live...

Azi, la ora locală a României 19:00 CEO-ul Apple, Tim Cook va urca pe scenă pentru a prezenta un nou model de iPhone, dar şi iPad. Evenimentul are loc în California, în Cupertino, la campusul Apple si il vom acoperi in regim de live (re)blogging.

Aşteptam să vedem un iPhone 5SE, cunoscut şi că iPhone SE, model cu ecran de 4 inch şi design de iPhone 5S, dar şi cu dotări de iPhone 6 aparent. În plus, ar trebui să asistăm şi la debutul lui iPad Air 3/ iPad Pro 9.7, varianta de 9.7 inch a lui iPad Pro, care păstrează cele 4 difuzoare, procesorul puternic şi Smart connector, dar primeşte şi o cameră de 12 MP cu captura video 4K.

Apple va oferi şi live streaming de la eveniment pe terminalele proprii şi pe Apple.com, iar tot la acest show vom afla mai multe despre iOS 9.3, OS X 10.11.3, tvOS 9.2 şi WatchOS 2.2. E posibil să vedem şi noi variante Apple Watch, poate chiar un teaser pentru Apple Watch 2. Dacă ne luăm după teaser e posibil să vedem şi o funcţie gen Continuum. Fiţi alături de noi diseară, aici, pentru a urmari pas cu pas lansarile.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×