Presupuse imagini cu iPhone 7 apar pe Weibo; Vedem o cameră ce iese în relief şi o antenă mutată mai spre margini

Autor:  | Publicat în:  Apple  Zvon 1.704 ori
<b>Presupuse imagini cu iPhone 7 apar pe Weibo; Vedem o cameră ce iese în relief şi o antenă mutată mai spre margini</b>Nici nu am terminat de vizionat toată galeria de fotografii cu huse şi protecţie pentru ecranul lui iPhone 7 şi iarăşi a apărut o scăpare legată de acest device. De această dată e vorba despre presupuse imagini cu terminalul, care au apărut pe Weibo

Nici nu am terminat de vizionat toată galeria de fotografii cu huse şi protecţie pentru ecranul lui iPhone 7 şi iarăşi a apărut o scăpare legată de acest device. De această dată e vorba despre presupuse imagini cu terminalul, care au apărut pe Weibo.

iPhone 7

Lucruri de remarcat? Camera iese multişor în relief şi dungile antenei sunt împinse spre marginea de sus şi jos, ca la Meizu Pro 6. Da, ştim că Meizu a aflat de planurile Apple şi s-a inspirat din ele pentru antene, dar posteritatea va reţine că Meizu au fost primii cu această abordare. Camera lui iPhone 7 pare să fie mai mare decât cea a lui iPhone 6s şi formatul de design nu pare a se fi schimbat prea mult.

Personal, aş dori să aflăm mai multe despre camera duala de pe iPhone 7 Plus şi mai ales despre presupusa sa capacitate de zoom optic 2-3X. Şi staţi să vedeţi acolo protuberanţă a camerei, pentru că un asemenea zoom e greu de atins fără un senzor destul gros, oricând de avansată ar fi tehnologia LinX cumpărată de Apple.

Aşteptă apoi si un camera-Gate, daca terminalul sta ciudata pe masa din cauza camerei uriaşe.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×