Apple ar putea aduce cartelele e-SIM și pe iPhone-uri; gigantul din Cupertino poartă deja discuții cu operatorii mobili

1.257 ori
<b>Apple ar putea aduce cartelele e-SIM și pe iPhone-uri; gigantul din Cupertino poartă deja discuții cu operatorii mobili</b>Un lucru pe care &icirc;l tot vedem aplicat de către producători de-a lungul anilor, este și modificarea cartelelor SIM. Astfel, dacă &icirc;n trecut aveam parte de modele mini-SIM, &icirc;n ziua de astăzi telefoanele noastre adoptă standardul...

Un lucru pe care îl tot vedem aplicat de către producători de-a lungul anilor, este și modificarea cartelelor SIM. Astfel, dacă în trecut aveam parte de modele mini-SIM, în ziua de astăzi telefoanele noastre adoptă standardul nano-SIM, cartelă de mici dimensiuni ce a ajuns pentru prima dată pe iPhone 5 în 2012.

Ei bine, după acest tip de cartele au urmat modelele de tip e-SIM ce se regăsesc deja pe noile iPad-uri aduse de Apple pe piață. Un astfel de SIM este fixat la interiorul device-ului și permite utilizatorilor să schimbe rețeaua în funcție de preferințe prin intermediul unui serviciu de tip software.

După cum ni se dezvăluie astăzi, Apple ar fi început discuțiile cu o serie de operatori mobili pentru introducerea acestui e-SIM la scară largă și pe smartphone-uri. Aparent, planurile pentru această tehnologie încă nu au fost finalizate, dar o posibilă lansare a sa ar putea avea loc abia anul viitor odată cu noile iPhone-uri.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×