Rovio anunţă Angry Birds 2, jocul va sosi pe 30 iulie

Autor:  | Publicat în:  Jocuri 1.034 ori
<b>Rovio anunţă Angry Birds 2, jocul va sosi pe 30 iulie</b>Finlandezii de la Rovio au anunţat &icirc;n această săptăm&acirc;nă data de lansare a lui Angry Birds 2, veste care parcă a venit de nicăieri. &Icirc;ncă nu a fost lansat internaţional jocul Angry Birds Under Pigstruction, care a avut deja parte...

Finlandezii de la Rovio au anunţat în această săptămână data de lansare a lui Angry Birds 2, veste care parcă a venit de nicăieri. Încă nu a fost lansat internaţional jocul Angry Birds Under Pigstruction, care a avut deja parte de multe teasere şi reviewuri, dar iată că deja ne pregătim de un nou capitol din saga Angry Birds.

În ultimul an Rovio şi-a diversificat mult paleta de titluri şi a inclus în portofoliu un joc de curse, un RPG, un joc de tip match 3, unul de împuşcat bule colorate şi un endless runner side scrolling cu Transformers. Angry Birds 2 debutează pe 30 iulie şi teoretic reprezintă parte a doua a titlului original Angry Birds, lansat în 2009.

Asemenea unui bulgăre de zăpadă, jocul a devenit dintr-un titlu indie un fenomen global gigantic. Rovio se lauda cu peste 3 miliarde de downloaduri în toate versiunile titlurilor sale. La drept vorbind ultimul joc bun din seria core Angry Birds a fost Angry Birds Star Wars 2, în vreme ce Angry Birds Stella a fost o dezamăgire. Să sperăm că nu vom vedea o abordare înţesată de IAP-uri şi freemium-uri.

⚡ Orange România au de dat 5 televizoare smart Samsung și 5 telefoane Huawei P20 ca premiu, celor care doresc televiziune prin cablu gratuit (oarecum). Oferta se numește Orange Love, iar detalii găsiți aici.
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×