Rovio anunţă Angry Birds 2, jocul va sosi pe 30 iulie

1.140 ori
<b>Rovio anunţă Angry Birds 2, jocul va sosi pe 30 iulie</b>Finlandezii de la Rovio au anunţat &icirc;n această săptăm&acirc;nă data de lansare a lui Angry Birds 2, veste care parcă a venit de nicăieri. &Icirc;ncă nu a fost lansat internaţional jocul Angry Birds Under Pigstruction, care a avut deja parte...

Finlandezii de la Rovio au anunţat în această săptămână data de lansare a lui Angry Birds 2, veste care parcă a venit de nicăieri. Încă nu a fost lansat internaţional jocul Angry Birds Under Pigstruction, care a avut deja parte de multe teasere şi reviewuri, dar iată că deja ne pregătim de un nou capitol din saga Angry Birds.

În ultimul an Rovio şi-a diversificat mult paleta de titluri şi a inclus în portofoliu un joc de curse, un RPG, un joc de tip match 3, unul de împuşcat bule colorate şi un endless runner side scrolling cu Transformers. Angry Birds 2 debutează pe 30 iulie şi teoretic reprezintă parte a doua a titlului original Angry Birds, lansat în 2009.

Asemenea unui bulgăre de zăpadă, jocul a devenit dintr-un titlu indie un fenomen global gigantic. Rovio se lauda cu peste 3 miliarde de downloaduri în toate versiunile titlurilor sale. La drept vorbind ultimul joc bun din seria core Angry Birds a fost Angry Birds Star Wars 2, în vreme ce Angry Birds Stella a fost o dezamăgire. Să sperăm că nu vom vedea o abordare înţesată de IAP-uri şi freemium-uri.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

iHunt Black Friday
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×