Apple ar putea pregăti o pereche de căşti fără fir, sub numele de "AirPods"; Brandul e preluat printr-o companie-proxi

1.054 ori
<b>Apple ar putea pregăti o pereche de căşti fără fir, sub numele de "AirPods"; Brandul e preluat printr-o companie-proxi</b>Trebuie să recunosc că aşteptam ca iPhone 6s să ne aducă o nouă generaţie de căşti EarPods, dar acest lucru nu s-a &icirc;nt&acirc;mplat. &Icirc;ntre timp se pare că Apple ar lucra la o pereche de căşti fără fir, de vreme ce a obţinut...

Trebuie să recunosc că aşteptam ca iPhone 6s să ne aducă o nouă generaţie de căşti EarPods, dar acest lucru nu s-a întâmplat. Între timp se pare că Apple ar lucra la o pereche de căşti fără fir, de vreme ce a obţinut dreptul asupra numelui "AirPods".

Brandul a fost preluat printr-o companie-proxi, Entertainment in Flight LLC. Această firmă nu are o activitate clară, foloseşte o adresă Gmail pentru contact şi a cerut drepturile de autor pe piaţa din Jamaica, unde datele despre o companie nu sunt făcute publice online. AirPods ar putea fi o versiune wireless de EarPods, dar trebuie menţionat că Apple are în portofoliu şi Beats Powearbeats 2, tot earbuds fără fir, la preţul premium de 199 dolari.

Acela e un produs mai agresiv şi sportiv, dar Apple probabil doreşte ceva mai elegant pentru urechile fanilor săi. Potenţialele noi căşti se afla pe aceeaşi listă cu alte produse şi accesorii pe care Apple le-ar avea gata de lansare, precum o tastatură Apple Wireless Keyboard şi Magic Mouse 2 cu suport Bluetooth LE 4.2. Zvonurile vorbesc despre o lansare la început de 2016.

Material Video Promovat:

Teste acoperire și viteză 5G în București prin Speedtest Ookla, în rețeaua Orange

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×