Apple primeşte dreptul asupra numelui "AirPods" în Europa şi Asia; Posibil headset EarPods wireless la orizont...

799 ori
<b>Apple primeşte dreptul asupra numelui "AirPods" în Europa şi Asia; Posibil headset EarPods wireless la orizont...</b>Dintre toate scăpările legate de iPhone 7, cea mai plauzibilă e probabil cea legată de renunţarea la jackul audio. Ea e asociată şi cu lansarea unor noi căşti EarPods cu conector Lightning sau a unor căşti Bluetooth. Dacă primele au mai avut scăpări pe..

Dintre toate scăpările legate de iPhone 7, cea mai plauzibilă e probabil cea legată de renunţarea la jackul audio. Ea e asociată şi cu lansarea unor noi căşti EarPods cu conector Lightning sau a unor căşti Bluetooth. Dacă primele au mai avut scăpări pe web, căştile wireless abia azi încep să prindă contur.

Apple ar if primit drepturile asupra numelui "AirPods" în zona Europei şi Asiei, având documentele necesare pentru această proprietate intelectuală. E drept ca un nume poate să nu însemne nimic, fiind rezervat preventiv, dar în acelaşi timp ar putea face referire la noile căşti EarPods fără fir ce vor veni cu iPhone 7. Numele AirPods a mai apărut pe web, dar în special sub formă de concepte şi randări ale designerilor precum cea de mai sus.

Apple primeşte dreptul asupra numelui "AirPods" în Europa şi Asia; Posibil headset EarPods wireless la orizont...

Aceeaşi denumire a fost înregistrată cu trademark în iulie în State, deci începe să capete contur un produs de acest gen. Vom afla mai multe pe 7 septembrie, atunci când Apple are programat următorul său eveniment. De remarcat că de la iPhone 5 încoace, adică din 2012 căştile EarPods au rămas neschimbate, deci e clar momentul unui upgrade.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×