Spigen prezintă colecția de carcase destinată modelelor iPhone 7 și iPhone 7 Plus

1.242 ori
<b>Spigen prezintă colecția de carcase destinată modelelor iPhone 7 și iPhone 7 Plus</b>Producătorul de accesorii Spigen ne prezintă astăzi colecția de carcase destinată terminalelor iPhone 7 și iPhone 7 Plus - modele ale căror lansare este programată pentru data de 7 septembrie. Vedem reprezentate în randări și modificările pe care Apple

Acum că am aflat faptul că noile iPhone-uri vor fi dezvăluite oficial pe data de 7 septembrie în cadrul unui eveniment din San Francisco, este momentul ca materialele și zvonurile despre cele două noi dispozitive să fie din nou prezente pe web. Astăzi chiar producătorul de accesorii Spigen ne prezintă colecția de carcase pregătite pentru iPhone 7 și iPhone 7 Plus - handset-uri ce ne vor aduce câteva modificări la capitolul design.

Carcasa iPhone 7 Plus

Lipsa jack-ului audio, senzorul foto mai generos de pe iPhone 7, dar și cel dual de pe vairanta Plus, sunt modificări reprezentate și în aceste randări pentru carcasele Spigen, iar după cum puteți vedea pe site-ul producătorului, oferta este una variată. Există carcase cu prețuri cuprinse între 15 și 40 dolari, fiecare având un design diferit, dar și extra funcționalitate precum este cazul accesoriilor cu kickstand integrat.

Există și modele de tip portofel ce permit păstrarea de carduri, versiuni transparente, dar și carcase de tip rugged ce vor proteja telefonul în cazul căzăturilor accidentale. Se pare că livrarea acestor accesorii va începe abia din octombrie către clienții ce plasează acum o precomandă. Întreaga colecție de carcase poate fi văzută aici!

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×