Apple ar urma să deschidă două noi centre R&D în China; se estimează investiții de peste 500 milioane de dolari

1.051 ori
<b>Apple ar urma să deschidă două noi centre R&D în China; se estimează investiții de peste 500 milioane de dolari </b>Cei de la Apple au anunțat în cursul acestei zile planul de a deschide două noi centre de Cercetare-Dezvoltare în China, facilități ce vor fi ridicate în regiunile Shanghai și Suzhou. Aparent, gigantul din Cupertino speră să atragă astfel proaspăt absolve

Prin intermediul unui comunicat de presă cei de la Apple au anunțat faptul că au în plan ridicarea a două noi centre de Cercetare-Dezvoltare în China, facilități ce vor fi deschise în regiunile Shanghai și Suzhou. Aparent, gigantul din Cupertino speră ca prin deschiderea acestor noi centre să atragă proaspăt absolvenți ai Universității Peking, Tsinghua și Shanghai Jiaotong.

De asemenea, Apple a încheiat și parteneriate cu școlile din regiune și plănuiește să ofere și programe de tip intership cu scopul de a pregăti experți cunoscători ai lanțului de distribuție Apple din China.

Ni se dezvăluie faptul că Apple are de gând să investească mai bine de 508 milioane de dolari în materie de cercetare-dezvoltare în China. Cât despre noile facilități, se așteaptă ca acestea să fie finalizate până la sfârșitul anului 2017, moment în care vor fi și date în folosință. 

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×