Apple ar urma să deschidă centre de cercetare şi dezvoltare în China şi Indonezia în 2017

Autor:  | Publicat în:  Apple 932 ori
<b>Apple ar urma să deschidă centre de cercetare şi dezvoltare în China şi Indonezia în 2017</b>După ce am aflat că Apple pregăteşte deschiderea unui centru R&D în China anul viitor, cu peste 500 de ingineri urmând să fie angajaţi, iată că iniţiativa Apple se extinde. Astfel, ar urma să fie deschise centre de cercetare şi dezvoltare şi în Indonezia

După ce am aflat că Apple pregăteşte deschiderea unui centru R&D în China anul viitor, cu peste 500 de ingineri urmând să fie angajaţi, iată că iniţiativa Apple se extinde. Astfel, ar urma să fie deschise centre de cercetare şi dezvoltare şi în Indonezia, iar cel din China a fost doar începutul.

Apple va cheltui 44 de milioane de dolari pe centrul din Indonezia în următorii 3 ani şi consideră iniţiativa o metodă bună de a pătrunde pe piaţa locală. Ambele concentrări de ingineri vor fi puse în mişcare anul viitor, iar cel din China îşi va găsi loc la Shenzhen. Foxconn Electronics sunt implicaţi în mişcarea de extindere Apple în zona Asiei de Sud-Est, Foxconn operând deja în Indonezia de câţiva ani.

De când e Tim Cook CEO la Apple, adică de 5 ani el a întreprins numeroase vizite în China, pentru a se asigura că businessul companiei merge bine acolo. Această ţară reprezintă o piaţă uriaşă pentru produse de tip iPad şi iPhone, dar şi zona unde se află cei mai importanţi parteneri la nivel de furnizori şi producători hardware.

Publicaţiile chineze scriu că Apple ar fi generat prin parteneriatele sale din China în jur de 200.000 de locuri de muncă, în special în fabricile Foxconn, dar şi în jurul ecosistemului de aplicaţii.

⚡ Poți obține un voucher de 10 euro când cumperi un telefon OnePlus, bani ce pot fi cheltuiți pe accesorii dacă inițiezi comanda folosind acest link.
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×