Oppo va deschide un nou centru R&D în China; investițiile se ridică la aproximativ 290 milioane de dolari

790 ori
<b>Oppo va deschide un nou centru R&D în China; investițiile se ridică la aproximativ 290 milioane de dolari</b>Din câte aflăm astăzi pe seama unui raport marca DigiTimes, cei de la Oppo plănuiesc ridicarea unui nou centru de cercetare-dezvoltare în China, instituție ce îi va costa aproximativ 290 milioane dolari după primele estimări. Aici, compania asiatică va

Aflăm astăzi faptul că Oppo se pregătește pentru demararea lucrărilor la un nou centru de Cercetare-Dezvoltare (R&D) în regiunea Dongguan din China, construcțiile urmând a începe spre sfârșitul acestui an. Din câte descoperim pe seama raportului emis de către publicația DigiTimes, Oppo a pregătit un fond de investiții de 289.29 milioane de dolari, sumă ce ar putea crește pe parcursul lucrărilor.

Această facilitate va include un centru de testare a produselor și a noilor tehnologii, unul de dezvoltare software, cât și un centru de cercetare-dezvoltare în materie de rețele mobile. Prima fază din proiect este așteptată să fie completată în 2019, an în care va sediul R&D va fi totodată pus în funcțiune. 

În cadrul acestei noi facilități, cei de la Oppo ar putea crea tehnologii inedite precum cea asociată camerelor foto de pe smartphone-uri și prezentată la MWC 2017. Această oferă capabilitatea de zoom optic 5x, asta fără a crește grosimea asociată modului foto ce este integrat pe device. Am văzut și un prototip de smartphone echipat cu această tehnologie și detalii extra aveți aici!

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×