Apple ar urma să lanseze în martie noi modele iPad Pro, un iPhone 7 roșu și o variantă de 128 GB pentru iPhone SE;

1.252 ori
<b>Apple ar urma să lanseze în martie noi modele iPad Pro, un iPhone 7 roșu și o variantă de 128 GB pentru iPhone SE; </b>Potrivit blogului japonez Macotakara.jp, se pare că cei de la Apple vor organiza un eveniment de presă în luna martie, aici urmând a fi lansate noi modele iPad Pro, dar și variante pe roșu ale terminalelor iPhone 7 și iPhone 7 Plus. De asemenea, pe lista

Prin intermediul unui raport din partea site-ului japonez macotakara.jp aflăm astăzi despre un posibil eveniment pregătit de către Apple pentru luna martie. Se menționează aici faptul că Apple are în plan lansarea unui model iPad Pro de 7.9 inch, dar și variante actualizate pentru variantele Pro cu diagonale de 9.7 și 12.9 inch. Aparent, nu ar fi exclusă nici introducerea unui model iPad Pro de 10.5 cu display edge-to-edge și fără buton home. 

Tot aceeași publicație susține că noul model iPad Pro de 12.9 inch va aduce o cameră foto principală de 12 megapixeli, un display True Tone și o serie de senzori de luminozitate care vor adapta automat culoarea și intensitatea display-ului pentru a se potrivi cu lumina din mediul ambient.

Pentru varianta iPad Pro de 7.9 inch se vehiculează prezența unui Smart Connector, a unui display True Tone, a unei camere foto principale de 12 megapixeli cu bliț LED și a unui sistem de 4 difuzoare. Macotakara.jp mai dezvăluie că Apple ar urma să lanseze o variantă de 128 GB pentru iPhone SE și o variantă pe roșu a modelelor iPhone 7 și iPhone 7 Plus.

Material Video Promovat:

Samsung Galaxy Active 2 LTE Unboxing și Setup, plus activare Orange Number Share

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×