Apple ar urma să lanseze un iPhone cu ecran de 5 inch în acest an, va vinde accesorii de încărcare wireless separat

1.242 ori
<b>Apple ar urma să lanseze un iPhone cu ecran de 5 inch în acest an, va vinde accesorii de încărcare wireless separat</b>În această perioadă când MWC 2017 e pe buzele tuturor, parcă au mai scăzut în frecvenţa scăpările legate de viitoare modele iPhone. Nu înseamnă totuşi că s-au oprit şi azi aflăm că firmă din Cupertino ar putea pregăti un smartphone cu ecran de 5 inch pent

În această perioadă când MWC 2017 e pe buzele tuturor, parcă au mai scăzut în frecvenţa scăpările legate de viitoare modele iPhone. Nu înseamnă totuşi că s-au oprit şi azi aflăm că firmă din Cupertino ar putea pregăti un smartphone cu ecran de 5 inch pentru lansare în acest an.

Pe lângă iPhone-ul cu ecran mai mare decât varianta standard de 4.7 inch, aflăm că vor exista şi accesorii de încărcare wireless, dar unele vândute separat. Informaţiile vin de la blogul japonez Macotakara, care e de încredere si la rândul său citează "surse de încredere din Taiwan". Aparent doar varianta cu corp din sticlă a lui iPhone 8 va suporta încărcare wireless în acest an.

Zvonurile afirmă că Apple va include în portofoliul său un iPhone cu ecran de 5 inch şi cu o cameră duală cu design vertical. Specificaţiile acestui model ar urma să fie aproap identice cu ale aşa numitului "iPhone 7s" sau "iPhone 7s Plus". Să revenim totuşi puţin la încărcare wireless. În vreme ce unele surse vorbesc despre suportul pentru încărcare wireless pe toate modelele noi iPhone, altele afirma că e vorba doar despre varianta de top, cu preţ de peste 1000 de dolari.

Se pare că Apple ar fi optat pentru încărcarea prin inducţie şi nu o tehnologie cu rază lungă de acţiune ce apăruse pe web la un moment dat. Tehnologia ar fi furnizată de către Luxshare, un producător ce a creat şi tehnologia de încărcare wireless pentru Apple Watch. Mai mult aflăm că accesoriile de încărcare vor fi vândute separat şi nu oferite la pachet.

Apple va renunţa şi la includerea unui adaptor Lightning to 3.5 mm de această dată. În schimb am putea vedea unul USB Type-C to Lightning. Cu toate aceste zvonuri neclare sau contradictorii, cred că e momentul să aşteptăm informaţii ceva mai solide pe undeva prin vara.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×