Apple are o cotă de piață de 40.7% În zona smartphone din SUA; Samsung crește la rândul său!

Autor:  | Publicat în:  Statistici platforme mobile 1.204 ori
<b>Apple are o cotă de piață de 40.7% În zona smartphone din SUA; Samsung crește la rândul său!</b>în SUA Apple încă domina segmentul smartphone, deținând o cotă de 40% din acesta, în vreme ce Samsung a câștigat la rândul său câteva procente. în top 5 se află și HTC, Motorola și LG. &nbsp; în privința platformelor software pentru...

în SUA Apple încă domina segmentul smartphone, deținând o cotă de 40% din acesta, în vreme ce Samsung a câștigat la rândul său câteva procente. în top 5 se află și HTC, Motorola și LG.

în privința platformelor software pentru mobil, Android este pe primul loc, Apple pe 2 cu iOS, dar acesta înregistrează o creștere în ultima vreme. Se pare că Android ar pierde cotă de piață în favoarea iOS în ultimele luni. Cele două sunt urmate la depărtare de BlackBerry, Windows Phone și Symbian. Aceste date provin de la ComScore, o agenție de studii de piață care folosește un eșantion de 30.000 de abonați la serviciile mobile din SUA.

Apple are o cotă de piață de 40.7% În zona smartphone din SUA; Samsung crește la rândul său!

Firma de studii a ținut să precizeze că 145 de milioane de americani dețin smartphone-uri, sau mai bine zis le dețineau în luna august, cu 3% mai mult decât în luna mai. în trimestrul dintre mai și august, Apple a câștigat 1.5% în cota de piață (de la 39.2 la 40.7), în vreme ce Samsung a câștigat la rândul său 1.3% (de la 23% la 24.3), iar HTC a pierdut 1.3%.

Motorola a căzut cu 0.9%, iar LG a rămas la 6.7% din piață. BlackBerry a pierdut 0.8% din cota sa de piață, ajungând de la 4.8% la 4% în același interval.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×