Facebook pentru Windows Phone primește noi funcții: uploaduri multi photo și unfriend

1.185 ori
<b>Facebook pentru Windows Phone primește noi funcții: uploaduri multi photo și unfriend</b>Se pare că nu doar aplicațiile de pe Android sunt actualizate în aceste zile, ci și cele de pe Windows Phone. Microsoft tocmai a actualizat Facebook pentru Windows Phone cu câteva funcții atractive, pe care le găsiți mai jos. &nbsp; Cei pasionați...

Se pare că nu doar aplicațiile de pe Android sunt actualizate în aceste zile, ci și cele de pe Windows Phone. Microsoft tocmai a actualizat Facebook pentru Windows Phone cu câteva funcții atractive, pe care le găsiți mai jos.

Cei pasionați de fotografie pot atașa multiple imagini postarilor lor, iar cei care nu au chef să formeze prietenii pot da unfriend unor contacte sau să anuleze like-ul pentru o postare sau conținut. Aplicația aduce și inline tagging prin "@" și primește un boost de viteză odată cu actualizarea. O veste bună e că în sfârșit acele check in-uri lente au devenit mai rapide.

Aplicația este disponibilă aici pentru miile de utilizatori Windows Phone din România, probabil majoritatea posesori de terminale Nokia Lumia. Ar fi interesant să vedem și Nokia lansând la un moment dat un serviciu de socializare, colorat ca și telefoanele sale. Eu l-aș numi Lumia Connect. Voi?

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

iHunt Black Friday
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×