Apple brevetează un sistem ce face porturile de pe iPhone rezistente la apă

626 ori
<b>Apple brevetează un sistem ce face porturile de pe iPhone rezistente la apă</b>Apple a depus un brevet &icirc;n această săptăm&acirc;nă, &icirc;n care inaugurează o nouă metodă de a face porturile de iPhone rezistente la apă. Prin noua tehnologie componentele electrice vitale sunt amplasate &icirc;ntre straturi de material...

Apple a depus un brevet în această săptămână, în care inaugurează o nouă metodă de a face porturile de iPhone rezistente la apă. Prin noua tehnologie componentele electrice vitale sunt amplasate între straturi de material elastomer care se vindecă singur.

Brevetul a fost publicat de Biroul SUA de Trademark-uri şi Brevete, menţionând un "terminal electronic cu un conector ascuns". Atunci când un jack intră în respectivul port el va penetra materialul elastomer şi apoi acesta se va "vindecă" automat, sigilându-se pentru a fi rezistent la apă. E vorba aici despre silicon, sau mai bine zis siloxan polimerizat.

Apple brevetează un sistem ce face porturile de pe iPhone rezistente la apă

Această substanţă va fi aplicată la producţia handsetului fie sub formă de lichid fie de mulaj. Brevetul menţionează şi un jack audio plin cu acest elastomer şi nu putem decât să ne întrebăm cum rămâne cu teoria unui jack mai subţire audio sau a utilizării portului Lightning pentru conectarea de căşti. Prima menţiune a acestei tehnologii de la Apple provine de fapt din anul 2014, când o echipă de inventatori venea cu această idee. Rămâne de văzut cum vom trece prima oară de acel strat, fie folosind un accesoriu special ascuțit, fie o mufă cu capăt mai ascuțit.

Apple brevetează un sistem ce face porturile de pe iPhone rezistente la apă

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×
×