Elephone publică lista cu telefoanele care vor primi actualizarea la Android 6.0 Marshmallow

812 ori
<b>Elephone publică lista cu telefoanele care vor primi actualizarea la Android 6.0 Marshmallow</b>Elephone a publicat pe Facebook o listă cu terminalele din portofoliul său care fie vin cu Android 6.0 Marshmallow preinstalat, fie &icirc;l vor primi sub formă de actualizare. Iată cum arată această listă: &nbsp; De remarcat că Elephone a avut un...

Elephone a publicat pe Facebook o listă cu terminalele din portofoliul său care fie vin cu Android 6.0 Marshmallow preinstalat, fie îl vor primi sub formă de actualizare. Iată cum arată această listă:

De remarcat că Elephone a avut un an foarte ocupat, lansând telefoane într-un ritm alert, uneori chiar multiple modele pe lună. Din această postare de pe Facebook aflăm că Elephone Trunk, telefon aflat în teste la Mobilissimo.ro acum va primi actualizarea la Android 6.0 în această lună, sub forma lui CyanogenMod 13.

În schimb, Elephone P9000, P9000 Lite şi P9000C vor sosi cu acest release preinstalat, în ianuarie 2016. Pregătite pentru update sunt şi Elephone M3, Elephone Ivory, Elephone P8000 şi P6000 Pro, dar nu a fost menţionată şi data la care va sosi acest software. Unul dintre motivele pentru care Elephone a ajuns un brand popular atât de rapid e preţul accesibil pe care îl practică pentru handseturile sale.

Spre exemplu Elephone P9000 este un telefon cu procesor deca core Helio X10, 4 GB RAM şi camera de 20 MP, iar el costă doar 229 dolari.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

iHunt Black Friday
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×