Apple dă binecuvântarea pentru jailbreak? Sistemul de detectare al hackului uitat În iOS 4.2

Autor:  | Publicat în:  Apple 1.379 ori
<b>Apple dă binecuvântarea pentru jailbreak? Sistemul de detectare al hackului uitat În iOS 4.2</b>De la unul dintre cei mai importanți hackeri de software Apple, MuscleNerd, aflăm că Apple și-a dat într-un fel binecuvântarea pentru jailbreak. Cum? Pur și simplu uitând să introducă în iOS 4.2 sistemul de detectare al acestui tip de hack-uri,...

De la unul dintre cei mai importanți hackeri de software Apple,MuscleNerd, aflăm că Apple și-a dat într-un fel binecuvântarea pentru jailbreak. Cum? Pur și simplu uitând să introducă îniOS 4.2sistemul de detectare al acestui tip de hack-uri, sau mai bine zis API-ul său.

Acest API a fost dezactivat la nici 6 luni de la lansarea sa, iar până acum nu a fost găsită o explicație pentru această decizie. în schimb, aflăm că există și alte metode prin care un jailbreak poate fi dezactivat sau detectat. Motivele principale pentru care jailbreak-ul a fost mereu criticat este faptul că el supune terminalele iOS la vulnerabilități, astfel că softurile malware își pot croi drum și pe telefoanele unei corporații, spre exemplu.

API-ul care detectează jailbreak-ul și-a făcut debutul în iunie, odată cu iOS 4.0 și suntem curioși dacă el a fost complet înlăturat, sau doar dezactivat. Această parte a software-ului iOS permitea aplicațiilor MDM să "întrebe" sistemul de operare dacă a fost compromis. Ei bine, iată o grijă în minus pentru hackerii de iPhone și poate un semn de bunăvoință din partea lui Steve Jobs și ai lui pentru softurile third party.

Material Video Promovat

(Review Samsung Galaxy S10+ - camera, benchmarks, teste baterie și multe alte informații esențiale, aici)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×