Apple dă binecuvântarea pentru jailbreak? Sistemul de detectare al hackului uitat În iOS 4.2

1.396 ori
<b>Apple dă binecuvântarea pentru jailbreak? Sistemul de detectare al hackului uitat În iOS 4.2</b>De la unul dintre cei mai importanți hackeri de software Apple, MuscleNerd, aflăm că Apple și-a dat într-un fel binecuvântarea pentru jailbreak. Cum? Pur și simplu uitând să introducă în iOS 4.2 sistemul de detectare al acestui tip de hack-uri,...

De la unul dintre cei mai importanți hackeri de software Apple,MuscleNerd, aflăm că Apple și-a dat într-un fel binecuvântarea pentru jailbreak. Cum? Pur și simplu uitând să introducă îniOS 4.2sistemul de detectare al acestui tip de hack-uri, sau mai bine zis API-ul său.

Acest API a fost dezactivat la nici 6 luni de la lansarea sa, iar până acum nu a fost găsită o explicație pentru această decizie. în schimb, aflăm că există și alte metode prin care un jailbreak poate fi dezactivat sau detectat. Motivele principale pentru care jailbreak-ul a fost mereu criticat este faptul că el supune terminalele iOS la vulnerabilități, astfel că softurile malware își pot croi drum și pe telefoanele unei corporații, spre exemplu.

API-ul care detectează jailbreak-ul și-a făcut debutul în iunie, odată cu iOS 4.0 și suntem curioși dacă el a fost complet înlăturat, sau doar dezactivat. Această parte a software-ului iOS permitea aplicațiilor MDM să "întrebe" sistemul de operare dacă a fost compromis. Ei bine, iată o grijă în minus pentru hackerii de iPhone și poate un semn de bunăvoință din partea lui Steve Jobs și ai lui pentru softurile third party.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×