Apple brevetează o husă pentru iPad ce vine cu panouri solare și display secundar

876 ori
<b>Apple brevetează o husă pentru iPad ce vine cu panouri solare și display secundar</b>Mulțumită brevetelor obținute de producătorii din industria tech avem ocazia să aflăm cum vor arăta unele produse ale viitorului, lucru ce se întâmplă chiar astăzi. Cei de la Apple ne prezintă o invenție interesantă ce face referire la o husă cu totul și

Prin intermediul brevetelor putem arunca o privire asupra viitoarelor tehnologii ce ar putea ajunge realitate la un moment dat sau altul. Cei de la Apple înregistrează mai mereu astfel de invenții, iar astăzi aruncăm o privire asupra unei noi abordări în materie de huse ce sunt destinate tabletelor iPad.

Vedem în schița de mai sus o husă cu totul și cu totul diferită, accesoriu ce aduce panouri solare pentru încărcarea tabletei, dar și un display secundar pe care vor fi afișate diferite butoane pentru controlul playback-ului video spre exemplu. Husa se atașează tabletei ca orice alt accesoriu de acest tip, oferind și un kickstand totodată.

Atunci când tableta nu este utilizată, pe ecranul integrat în husă vom putea vedea și notificări pentru mail-urile sau mesajele primite. Deși conceptul pare cu adevărat interesant, tindem să credem că va mai dura o bună perioadă de timp până când Apple va veni pe piață cu o variantă finală pentru acest produs.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×