Prima recenzie a smartphone-ului dual core LG Star (Video)

Autor:  | Publicat în:  LG 1.468 ori
<b>Prima recenzie a smartphone-ului dual core LG Star (Video)</b>Cei de la Engadget au avut ocazia să realizeze o premieră, acum, aproape de perioada sărbătorilor de iarnă, fiind primul site care face o recenzie unui smartphone dual-core. Este vorba despre LG Star, terminal despre care am tot auzit vorbindu-se în...

Cei de la Engadget au avut ocazia să realizeze o premieră, acum, aproape de perioada sărbătorilor de iarnă, fiind primul site care face o recenzie unui smartphone dual-core. Este vorba despre LG Star, terminal despre care am tot auzit vorbindu-se în ultima vreme. Handsetul este în varianta prototip, dar performanțele lui Nvidia Tegra 2 sunt evidente, chiar și la acest nivel.

Designul lui LG Star aduce foarte mult cu cel al lui HTC Droid Incredible, cu diferența că noul smartphone vine cu un ecran de 4 inch, cu suport pentru rezoluție de 800 x 480 pixeli. Acest display nu este un AMOLED și aflăm că suportă unghiuri de vizualizare ce depășesc clar un LCD, ceea ce ne face curioși în legătură cu tehnologia folosită pentru panoul ecranului.

Prima recenzie a smartphone-ului dual core LG Star

Star le-a fost oferit celor de la Engadget cu Android 2.2 la bord, într-o variantă customizată dar nefinisată, care nu beneficia nici măcar de sistem de blocare a ecranului, cel puțin nu la prima bootare, căci la a doua lockscreen-ul a fost descoperit. Se pare că acest telefon va sosi pe piață cu Android 2.3 și deja performanțele terminalului sunt impresionante, chiar și fără noul OS, după cum puteți vedea în clipul de mai jos.

în afară de rezultatele testelor benchmark ale acestui terminal și câteva detalii despre hardware-ul său nu mai aflăm prea multe lucruri de la Engadget, astfel că așteptăm showul CES 2011 pentru detalii în plus și poate o experiență hands on cu handsetul.

⚡ Cum poți beneficia de reduceri de până la 300 euro pentru device-uri dacă alegi pachetul de servicii Orange Love. Află de aici!
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×