Apple iCloud, mai mult decât un serviciu de streaming audio și un urmaș evoluat al lui MobileMe...

1.487 ori
<b>Apple iCloud, mai mult decât un serviciu de streaming audio și un urmaș evoluat al lui MobileMe...</b>După ce a plătit bani grei pentru domeniul iCloud.com (4.5 milioane de dolari), Apple a început să includă indicii cu privire la utilitatea acestui serviciu în viitoarele sale produse. Atât iOS 5.0, cât și Mac OS X Lion vor fi prezentate în...

După ce a plătit bani grei pentru domeniul iCloud.com (4.5 milioane de dolari), Apple a început să includă indicii cu privire la utilitatea acestui serviciu în viitoarele sale produse. Atât iOS 5.0, cât și Mac OS X Lion vor fi prezentate în cadrul conferinței WWDC din iunie sub formă de preview, iar ambele platforme integrează suport iCloud.

Prin intermediul noului serviciu, utilizatorii vor putea sincroniza și stoca informațiile și conținuturile de pe terminalele lor, cam în același mod ca și MobileMe, dar la un nivel mai avansat. Detaliile despre acest serviciu cloud nu sunt complet cunoscute încă, dar zvonurile afirmă că el va include și o secțiune de streaming audio.

Apple lucrează de doi ani la un data center enorm, în valoare de 1 miliard de dolari și aflat în California, al cărui scop este cel mai probabil a de a deservi utilizatorii iCloud. în acest moment, clienții MobileMe plătesc 99 de dolari pe an pentru 20GB spațiu de stocare cloud, care se aplică atât pentru fișiere uploadate, cât și pentru emailuri.

Oare ce va aduce în plus iCloud, asta în condițiile în care zvonurile afirmă că acest serviciu ne va face să renunțăm pe viitor la stocarea pe memorie flash în favoarea cloud-ului?

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×
×