iPhone 4 de culoare albă, puțin mai gros decât varianta standard; destul pentru a cauza probleme?

2.022 ori
<b>iPhone 4 de culoare albă, puțin mai gros decât varianta standard; destul pentru a cauza probleme?</b>După toată întârzierea lui iPhone 4 în varianta albă, care a sosit la nu mai puțin de 10 luni mai târziu decât ne-am fi așteptat, iată o altă problemă a modelului alb: grosimea. Se pare că noua versiune de iPhone măsoară 9.5 mm în grosime...

După toată întârzierea lui iPhone 4 în varianta albă, care a sosit la nu mai puțin de 10 luni mai târziu decât ne-am fi așteptat, iată o altă problemă a modelului alb: grosimea. Se pare că noua versiune de iPhone măsoară 9.5 mm în grosime și nu 9.3 așa cum menționează pagina Apple. Gigantul din Cupertino are totuși spatele acoperit, printr-un disclaimer care afirmă că mărimile pot varia în funcție de configurație și procesul de producție.

Totuși, ne punem problema dacă acest handset va încăpea la fel de ușor în carcasele pentru iPhone 4, mai ales în cele originale, produse sub strictețea regulilor impuse de Apple. Cei de la Engadget au făcut un astfel de test, folosind o carcasă Incase care se potrivește perfect pe un iPhone 4 negru, dar în cazul variantei albe este nevoie de presiune pentru a se potrivi terminalului.

Probabil vă întrebați de ce este acest iPhone mai gros... Printre motive se numără protecția împotriva razelor ultraviolete, care ar fi împiedicat funcționarea corectă a unora dintre componentele telefonului. Schimbarea de grosime este totuși una de doar 0.2 mm, destul încât să nu fie nevoie ca posesorii de carcase care cumpără un iPhone alb să se alarmeze prematur.

Material Video Promovat:

Samsung Galaxy Active 2 LTE Unboxing și Setup, plus activare Orange Number Share

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×