Apple înregistrează de 4x mai multe precomenzi pentru noul iPhone 7 comparativ cu cererea pentru 6s; iDevice-urile se anunță a fi un hit!

1.181 ori
<b>Apple înregistrează de 4x mai multe precomenzi pentru noul iPhone 7 comparativ cu cererea pentru 6s; iDevice-urile se anunță a fi un hit!</b>Pe data de 9 septembrie, la doar două zile de la anunțul oficial, Apple a dat startul programului de precomandă pentru noile modele iPhone 7 și iPhone 7 Plus - handset-uri care se anunță a fi un adevărat hit pe piață. Aflăm astăzi faptul că în cele câteva

La doar două zile de la anunțul oficial al noilor modele iPhone 7 și iPhone 7 Plus, cei de la Apple au dat și startul programului de precomandă în numeroase regiuni din jurul lumii. Numai în SUA se estimează că numărul de precomenzi înregistrate prin intermediul operatorilor T-Mobile și Sprint este de 4x ori mai mare decât cererea publicului pentru iPhone 6s și iPhone 6s Plus la vremea când acestea soseau la precomandă.

iPhone 7

Aparent, aceste informații sunt bazate doar pe numărul de precomenzi înregistrate în primele 3 zile - semn că în acest moment numărul comenzi ar fi putut ajunge la cifre cu adevărat spectaculoase. Din păcate cei de la Apple nu vor oferi cifre oficiale cu privire la vânzările înregistrate în această săptămână, dar cu siguranță vom primi rapoarte pe baza numărului de activări de noi dispozitive iPhone în următoarele zile.

În SUA livrările vor începe chiar de vineri, 16 septembrie - zi care marchează totodată și startul programului de precomandă pentru celelalte țări din lume, printre care se află și România. Așadar, vineri vom afla care sunt prețurile practicate de către operatori pentru noile modele iPhone - motiv pentru care vă recomandă să urmăriți articolul nostru ce adună laolaltă toate magazinele ce vând Phone 7 și iPhone 7 pe plan local. 

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×