Allview X3 Soul Plus: Design metalic în proporţie de 97%, cu o dungă albastră inedită, dar efemeră

1.056 ori
<b>Allview X3 Soul Plus: Design metalic în proporţie de 97%, cu o dungă albastră inedită, dar efemeră</b>Allview X3 Soul Plus continuă tradiţia majorităţii modelelor X3 Soul, sosind cu un şasiu metalic, de această dată fabricat în proporţie de 97% din metal. Disponibil pe auriu, acest model seamănă puţin cu un Samsung Galaxy A, mai ales privit din faţă.

Allview X3 Soul Plus continuă tradiţia majorităţii modelelor X3 Soul, sosind cu un şasiu metalic, de această dată fabricat în proporţie de 97% din metal. Disponibil pe auriu, acest model seamănă puţin cu un Samsung Galaxy A, mai ales privit din faţă.

Măsoară 7.6 mm în grosime, deci e destul de subţire şi cântăreşte 175 de grame, adică doar cu 3 grame mai greu decât un Samsung Galaxy A7 (2016). În zona frontală se afla un panou 2.5D din sticlă, iar construcţia handset-ului e solidă. Şi designul e arătos şi ne-a intrigat acea dungă albastră ce "curge" de jur împrejurul marginilor, atât în faţă, cât şi în spate. În ciuda a ceea ce am afirmat în video review, se pare că acea bandă nu face parte din design, fiind o folie sau vreun ataşament ce se înlătură imediat, cert e că arată bine!

E un telefon angular, dar comod, deşi fiind cam lung şi lat utilizarea cu o singură mână sare din schemă pentru cei cu mâinile mai mici. Şi butoanele fizice sunt comode, inclusiv cel Home, iar zona frontală nu se murdăreşte chiar uşor şi oferă şi muchii înguste ale ecranului. Rămâne un device bine construit şi elegant, care face o impresie plăcută.

Disponibilitate

Prețuri actualizate

 

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×