iPhone 5 se pregătește a fi afișat la precomandă pe MarketOnline.ro

Autor:  | Publicat în:  Apple 1.334 ori
<b>iPhone 5 se pregătește a fi afișat la precomandă pe MarketOnline.ro</b>Magazinele online se pregătesc a beneficia de buzz-ul din jurul lui iPhone 5 și-l vor afișa la precomandă în viitorul apropiat. Lansarea oficială se va face mult mai târziu pentru România, 21 septembrie în SUA. La doar câteva zile va ajunge și...

Magazinele online se pregătesc a beneficia de buzz-ul din jurul lui iPhone 5 și-l vor afișa la precomandă în viitorul apropiat. Lansarea oficială se va face mult mai târziu pentru România, 21 septembrie în SUA. La doar câteva zile va ajunge și în țara noastră, sunt sigur de acest aspect.

Singura necunoscută va fi legată de magazinul online care-l va avea pentru prima dată în stoc fizic. Normal că va conta și prețul, dar nu cred că se va repeta povestea de la iPhone 4 care la vremea respectivă pe Altex.ro era listat la peste 100 de milioane în lei vechi. Aș fi tare curios să știu cine l-a cumpărat la acel cost de achiziție.

Acum să nu vă așteptați ca iPhone 5 să fie sub 2500 - 3000 lei. Va fi scump, depinde de ce cale alege fiecare shop în parte. Cei mai grăbiți au fost MarketOnline.ro care invită să așteptați și că în viitorul apropiat va fi afișat prețul. Vă ținem la curent.

Despre iPhone 5:

  • display de 4 inch cu retina display și rezoluție 1136x640 pixeli;
  • procesor Apple A6 dual-core, 1 GB memorie RAM, 16 / 32 / 64 GB spațiu de stocare;
  • iOS 6;
  • LTE, 3G, Wi-Fi a/b/g/n, bluetooth 4.0, jack de 3.5 mm, GPS, Glonass;
  • cameră de 8 Megapixeli cu BSI și IR, filmează la 1080p, cameră frontală de 1.2 Megapixeli și filmează HD;
  • 112 gr., 7.6 mm grosime. 

Vreți să-l cumpărați din primul val sau așteptați lansarea oficială în România pentru iPhone 5?

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×