Selfie-uri nud cu vedete de la Hollywood scăpate prin Apple iCloud

2.986 ori
<b>Selfie-uri nud cu vedete de la Hollywood scăpate prin Apple iCloud</b>Suntem obișnuiți să vedem cate un sex tape al unei vedete mari cam odată la câțiva ani, dar azi aflăm că au apărut pe web nuduri cu unele dintre cele mai mari vedete de la Hollywood și din industria muzicii. Hackerii au pus mâna pe fotografii...

Suntem obișnuiți să vedem cate un sex tape al unei vedete mari cam odată la câțiva ani, dar azi aflăm că au apărut pe web nuduri cu unele dintre cele mai mari vedete de la Hollywood și din industria muzicii. Hackerii au pus mâna pe fotografii de acest gen cu Jennifer Lawrence, Kate Upton și aparent și cu Rihanna.

Inițial era pe listă și Ariana Grande, dar reprezentanții săi au infirmat scăparea. în schimb Jennifer Lawrence a confirmat această încălcare de intimitate, care s-a lăsat cu postarea unor fotografii compromițătoare pe 4chan. Imaginile ar fi fost obținute prin intermediul unei scăpări a lui Apple iCloud, care a permit ca telefoanele vedetelor să fie hackuite. Apoi ele au fost postate pe 4chan, în încercarea de a obține bitcoin ca răsplată.

Selfie-uri nud cu vedete de la Hollywood scapate prin Apple iCloud

Hackerul de pe 4chan se lăuda că are pe lângă 60 de nuduri selfie cu Jennifer Lawrence, starul din seria Hunger Games și o serie de clipuri cu aceasta. Suntem siguri că se va lăsa cu sancțiuni grave dacă hackerul va fi prins, de vreme ce în 2012 un bărbat a primit 10 ani de închisoare pentru că a hackuit conturile personale ale lui Scarlett Johansson și Mila Kunis și a postat fotografiile lor pe web.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×