Apple iPad, tabletul este acum oficial! Disponibil cu tastatura externa!

Autor:  | Publicat în:  Apple 3.031 ori
<b>Apple iPad, tabletul este acum oficial! Disponibil cu tastatura externa!</b>Dupa o asteptare indelungata si 2 luni de zvonuri si scapari, Apple a lansat in sfarsit mult asteptatul sau tablet, pe numele sau Apple iPad. Steve Jobs a revenit pe scena, dupa cum ati putut vedea si in sesiune noastra de live blogging, de aici. &nbsp;...

Dupa o asteptare indelungata si 2 luni de zvonuri si scapari, Apple a lansat in sfarsit mult asteptatul sau tablet, pe numele sau Apple iPad. Steve Jobs a revenit pe scena, dupa cum ati putut vedea si in sesiune noastra de live blogging, de aici.


Apple iPad incorporeaza un display LCD IPS multitouch, cu diagonala de 9.7 inchi si vine cu suport WiFi 802.11n
, dar vor exista si versiuni 3G ale terminalului. Sub carcasa sa glossy se afla un procesor produs de Apple, A4, de 1 GHz, iar la capitolul memorie, beneficiati fie de 16, 32 sau 64 GB. Terminalul ruleaza iPhone OS, cu o noua interfata, customizata, dar nici urma de multitasking, pe care il asteptam pe acest device.

http://www.apple.com/ipad/

Pretul de baza pentru varianta de 16 GB este de 499 dolari, cu 100 de dolari mai mult pentru varianta de 32 GB si 699 dolari pentru cea de 64 GB. Produsul va fi livrat la nivel global peste 60 de zile, iar varianta 3G va sosi peste 90 de zile. Bateria lui iPad este foarte impresionanta, ea rezistand pana la 10 ore de utilizare normala, sau o luna in standby. Ea va fi incarcata cu ajutorul unui dock connector cu 30 de pini, folosit si pentru sincronizarea in iTunes.

YouTube

La bordul tabletului se afla si o busola digitala, un accelerometru, iar iPad-ul poate fi folosit atat in mod landscape, cat si portrait. Tastatura sa virtuala arata foarte bine, clientul e-mail la fel, iar terminalul vine si cu suport pentru Google Maps si iTunes. Evident, gadgetul foloseste aplicatiile de pe iPhone, cu o rezolutie mai buna si va beneficia si de iBooks, un nou serviciu Apple, care pune la  dispozitia utilizatorilor cele mai noi carti in varianta digitala (ebooks).

http://www.apple.com/ipad/specs/

Apple a creat si o noua suita iWork pentru iPad, aceasta incluzand aplicatiile Numbers (spreadsheet-uri), Keynote (in genul lui PowerPoint) si Pages (editare text, gen Word). Terminalul va fi disponibil in SUA prin operatorul AT&T si va sosi cu un abonament date de 14.99 dolari pe luna, cu 250 MB de trafic inclusi, sau 29.99 dolari, pentru trafic nelimitat.

http://www.apple.com/ipad/design/

In plus, gadgetul va beneficia si de o tastatura externa cu dock, care se va atasa tabletului pentru functionalitate extra. Ati cumpara un astfel de tablet? Ce pret credeti ca va avea el in Romania?

Sondaj:
Te-a convins Steve Jobs? Iti cumperi un Apple iPad? http://twtpoll.com/tledy2

Video prezentarea oficaila a lui iPad, via iPhoneForum.ro:


⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×