Serviciul Google Voice Access este disponibil acum în varianta beta

1.003 ori
<b>Serviciul Google Voice Access este disponibil acum în varianta beta</b>Google anunță astăzi disponibilitatea unui nou serviciu ce vine în ajutorul nostru prin oferirea posibilității de interacțiune cu smartphone-ul, folosindu-ne doar de comenzi vocale. Software-ul numit Voice Access este disponibil doar în versiunea beta

În cursul acestei zile, Google a început distribuirea unei versiuni beta pentru serviciul Voice Access - o aplicație care după cum și denumirea sa ne dă de înțeles, face referire la o interacțiune pe bază de comenzi vocale. Folosindu-ne de acest serviciu vom putea controla smartphone-ul doar prin simpla rostire a comenzilor dorite.

Putem astfel da comenzi pentru deschiderea browser-ului Chrome, sau pentru a se face scroll automat în pagini sau meniu fără ca noi să interacționăm cu display-ul telefonului din dotare. De asemenea, putem rosti și comanda vocală “go home” prin care telefonul va reveni la ecranul de start.

O altă funcție adusă de Voice Access este cea prin care putem seta un număr pentru fiecare aplicație în parte, și ulterior deschide prin rostirea numărului ales. Rămâne de văzut când această aplicație interesantă va fi pusă și la dispoziția publicului, în situația în care înscrierile pentru testarea versiunii beta s-au finalizat deja.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×