Apple iPhone, instrument pentru experimente spațiale la următoarea decolare

1.221 ori
<b>Apple iPhone, instrument pentru experimente spațiale la următoarea decolare</b>Apple iPhone se pregătește să pătrundă și în domeniul tehnologiilor avansate și chiar extrapământene, urmând să fie folosit pentru o serie de experimente în spațiu. Ultima misiune spațială a acestui an va include două terminale de acest...

Apple iPhone se pregătește să pătrundă și în domeniul tehnologiilor avansate și chiar extrapământene, urmând să fie folosit pentru o serie de experimente în spațiu. Ultima misiune spațială a acestui an va include două terminale de acest și nu de dragul advertisingului, ci strict pentru testare științifică.

Ambele iPhone-uri vor rula o aplicație creată de către compania Odyssey Space Research, softul purtând numele de SpaceLab for iOS. Aplicația este una experimentală și va folosi camerele terminalelor, giroscoapele acestora și alți sezori. în plus, instrucțiunile pentru efectuarea testelor sunt incluse în soft, astfel că nu va mai fi nevoie de manuale fizice în plus pentru a le citi.

iPhone 4 a primit deja certificarea pentru zbor în spațiu, iar cele 4 experimente la care va participa includ printre altele un tracker care realizează o fotografie a curbei planetei, estimând apoi altitudinea telefonului. Imaginea camerei și senzorii vor calibra giroscopul și accelerometrul terminalului, iar aplicația va estima și latitudinea și longitudinea folosind fotografii ale Pământului.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×