Samsung Galaxy S primește Android 2.3.3 prin Kies (oficial)

5.965 ori
<b>Samsung Galaxy S primește Android 2.3.3 prin Kies (oficial)</b>în vreme ce Samsung Galaxy S II începe să atingă performanțe demne de predecesorul său, atingând peste 1 milion de unități activate în Coreea de Sud, nici Galaxy S nu sta chiar rău, fiind acum la zi cu actualizările software. Astfel, aflăm...

în vreme ce Samsung Galaxy S II începe să atingă performanțe demne de predecesorul său, atingând peste 1 milion de unități activate în Coreea de Sud, nici Galaxy S nu sta chiar rău, fiind acum la zi cu actualizările software. Astfel, aflăm din acest tweet, că Android 2.3.3 este acum disponibil în varianta oficială pe Samsung Galaxy S I9000.

Ieri software-ul a debutat în Germania și alte câteva țări europene, iar în România nu a ajuns încă, dar totuși puteți schimba setarea country code pentru a primi update-ul. Androider.ro ne informează că în Germania după Android 2.3.3 va urma și Android 2.3.4 în câteva săptămâni. Pe același site Androider.ro găsiți un ghid în pași atât pentru instalarea oficială a lui Android 2.3.3 pe Galaxy S, cât și pentru instalarea manuală.

Rețineți că există și un disclaimer la aceste ghiduri și întotdeauna va fi un mic risc de blocare a telefonului și de pierdere a datelor din memoria sa.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×