Schițele cu iPhone 7 și iPhone 7 Plus sunt transpuse într-o reprezentare video 3D

1.100 ori
<b>Schițele cu iPhone 7 și iPhone 7 Plus sunt transpuse într-o reprezentare video 3D</b>Pe baza schițelor cu iPhone 7 și iPhone 7 Plus sosite ieri în presă, a fost creată și o reprezentare video 3D a noilor telefoane. Putem astfel compara cele două modele atât din punct de vedere al design-ului, dar și din punct de vedere al dimensiunilor

Am aflat că iPhone 7 și iPhone 7 Plus nu se vor diferenția prea mult față de actualele modele disponibile pe piață, și asta prin intermediul unor schițe provenite din partea producătorilor de accesorii. Vedem acum o transpunere a acestor schițe într-o reprezentare video 3D ce este afișată mai jos.

Putem astfel compara cele două terminale la capitolul dimensiuni, dar și design, modelul phablet făcându-se remarcat prin camera foto duală și prin portul Smart Connector aflat pe spatele terminalului. După cum vă informam ieri, telefoanele vor păstra dimensiuni aproape identice cu cele ale modelelor 6s și 6s Plus.

Dacă la capitolul design nu vom avea prea multe schimbări, este cazul să ne așteptăm la un pachet hardware redefinit. Vorbim despre un procesor de nouă generație, de un chip de 3 GB RAM pe varianta phablet, și de camere foto actualizate pentru a concura de la egal la egal cu flagship-urile Android.

Material Video Promovat:

Samsung Galaxy Active 2 LTE Unboxing și Setup, plus activare Orange Number Share

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×