Noile modele iPhone 7 și iPhone 7 Plus aduc baterii mai generoase; iată ce capacitate oferă acestea

Autor:  | Publicat în:  Apple 1.530 ori
<b>Noile modele iPhone 7 și iPhone 7 Plus aduc baterii mai generoase; iată ce capacitate oferă acestea</b>Nu doar procesorul și camera reprezintă principalele upgrade-uri aduse de către Apple noilor modele iPhone 7 și iPhone 7 Plus, și și bateriile. Mulțumită certificării TENAA aflăm astăzi faptul că bateriile beneficiază de un upgrade destul de considerabil

Procesorul quad-core Apple A10 Fusion, noua cameră foto de 12 megapixeli, dar și certificarea pentru rezistență la apă reprezintă câteva dintre upgrade-urile interesante pe care noul iPhone 7 și a sa variantă de tip phablet ni le oferă la pachet. Există totuși și alte schimbări ce nu trec neobservate, precum creșterea în capacitate a bateriilor - detaliu ce ne este astăzi dezvăluit de către agenția chineză TENAA.

Listarea cu pricina scoate la iveală faptul că bateria lui iPhone 7 este acum o unitate de 1960 mAh (iPhone 6s - 1.715 mAh), pe când la interiorul phablet-ului avem o baterie de 2900 mAh (iPhone 6s Plus - 2.750 mAh). Deși creșterea nu este una prea mare, nu putem decât să apreciem faptul că Apple a luat în calcul și capitolul autonomie - acesta fiind un factor ce contribuie foarte mult la alegerea unui dispozitiv.

Odată ce terminalele ajung pe masa noastră de teste, fiți siguri că vom pune bateriile la treaba - pe listă numărându-se testul de playback video continuu, cel de utilizare continuă dar și testul de încărcare. Dacă vă amintiți, anul trecut modelul iPhone 6s Plus a impresionat plăcut cu a sa autonomie de 15 ore și 8 minute de playback video - timp pe care succesorul său este așteptat să îl depășească cel mai probabil. 

⚡ Poți obține un voucher de 10 euro când cumperi un telefon OnePlus, bani ce pot fi cheltuiți pe accesorii dacă inițiezi comanda folosind acest link.
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×