Noile modele iPhone 7 și iPhone 7 Plus aduc baterii mai generoase; iată ce capacitate oferă acestea

1.671 ori
<b>Noile modele iPhone 7 și iPhone 7 Plus aduc baterii mai generoase; iată ce capacitate oferă acestea</b>Nu doar procesorul și camera reprezintă principalele upgrade-uri aduse de către Apple noilor modele iPhone 7 și iPhone 7 Plus, și și bateriile. Mulțumită certificării TENAA aflăm astăzi faptul că bateriile beneficiază de un upgrade destul de considerabil

Procesorul quad-core Apple A10 Fusion, noua cameră foto de 12 megapixeli, dar și certificarea pentru rezistență la apă reprezintă câteva dintre upgrade-urile interesante pe care noul iPhone 7 și a sa variantă de tip phablet ni le oferă la pachet. Există totuși și alte schimbări ce nu trec neobservate, precum creșterea în capacitate a bateriilor - detaliu ce ne este astăzi dezvăluit de către agenția chineză TENAA.

Listarea cu pricina scoate la iveală faptul că bateria lui iPhone 7 este acum o unitate de 1960 mAh (iPhone 6s - 1.715 mAh), pe când la interiorul phablet-ului avem o baterie de 2900 mAh (iPhone 6s Plus - 2.750 mAh). Deși creșterea nu este una prea mare, nu putem decât să apreciem faptul că Apple a luat în calcul și capitolul autonomie - acesta fiind un factor ce contribuie foarte mult la alegerea unui dispozitiv.

Odată ce terminalele ajung pe masa noastră de teste, fiți siguri că vom pune bateriile la treaba - pe listă numărându-se testul de playback video continuu, cel de utilizare continuă dar și testul de încărcare. Dacă vă amintiți, anul trecut modelul iPhone 6s Plus a impresionat plăcut cu a sa autonomie de 15 ore și 8 minute de playback video - timp pe care succesorul său este așteptat să îl depășească cel mai probabil. 

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×