Apple Își adaugă 27 de patente În portofoliu și cel ce privește Încărcarea inductivă

Autor:  | Publicat în:  Apple 689 ori
<b>Apple Își adaugă 27 de patente În portofoliu și cel ce privește Încărcarea inductivă</b>Sunt celebre luptele dintre companiile de telefonie mobilă cu referire la numeroasele patente pe care fiecare și le-a asigurat din timp sau în ultima perioadă prin achiziții de efect. Cele mai cunoscute dispute sunt legate de Apple, Samsung, HTC,...

Sunt celebre luptele dintre companiile de telefonie mobilă cu referire la numeroasele patente pe care fiecare și le-a asigurat din timp sau în ultima perioadă prin achiziții de efect. Cele mai cunoscute dispute sunt legate de Apple, Samsung, HTC, Microsoft, Nokia, etc.

Apple și-a întărit portofoliu cu alte 27 de patente dintre care iese în evidență cel ce permite încărcarea telefonului în mod inductiv printr-un dock ce poate fi orientat în diverse poziții. Mi se pare a fi o metodă ingenioasă de a încărca device-ul și nu m-aș mira să o regăsim aplicată și la alte produse Apple printre care și tableta iPad sau player-ul iPod.

Cele 27 de patente sunt legate de circuite, metode, diverse adaptoare, stații de tip dock cu roluri distincte. Vom vedea dacă acestea se vor aplica și la noul iPhone.

❗ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×