Apple s-ar afla în discuţii pentru a prelua McLaren

1.104 ori
<b>Apple s-ar afla în discuţii pentru a prelua McLaren</b>După discuţii eşuate cu producătorii germani de automobile, care ar fi trebuit să colaboreze cu Apple pentru a realiza aşa numitul iCar, firmă din Cupertino a virat spre zona self driving şi a rămas acolo. Azi a apărut în presă şi o veste bomba şi anume..

După discuţii eşuate cu producătorii germani de automobile, care ar fi trebuit să colaboreze cu Apple pentru a realiza aşa numitul iCar, firma din Cupertino a virat spre zona self driving şi a rămas acolo. Azi a apărut în presă şi o veste bomba şi anume faptul că Apple ar putea prelua firma McLaren.

Aparent există discuţii legate de achiziţie între companii, sau cel puţin o investiţie strategică, conform Financial Times. Aceste discuţii au loc deja de câteva luni, deci un rezultat ar trebui să apară în curând. Cei de la McLaren sunt mai degrabă cunoscuţi pentru supermașinile lor sau pentru echipa de Formula 1, liga de care Apple ar fi fost interesantă pentru o achiziţie cu ceva vreme în urmă.

McLaren mai are şi o divizie de consultanţă şi un grup legat de tehnologii de vârf, furnizând componente şi tehnica altor producători auto şi echipe de curse. Ultima lună a adus tăieri de joburi în cadrul lui Project Titan de la Apple, divizia auto care la un moment dat numără 1000 de angajaţi. Sub tutela lui Bob Mansfield începând din iulie aceasta divizie se orientă spre sisteme de condus autonom.

McLaren ar fi între timp evaluată la 1.3 până la 2 miliarde de dolari, mărunţiş faţă de sumele imense deţinute de Apple sub formă de cash. Vom vedea dacă se concretizează tranzacţia sau nu.

Material Video Promovat:

Samsung Galaxy Active 2 LTE Unboxing și Setup, plus activare Orange Number Share

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×