Apple, o companie care valoreaza acum 50 de miliarde de dolari

Autor:  | Publicat în:  Financiare 942 ori
<b>Apple, o companie care valoreaza acum 50 de miliarde de dolari</b>Apple tocmai a anuntat oficial rezultatele sale financiare semestriale, CEO-ul Steve Jobs afirmand ca producatorul lui iPhone este acum o companie ce valoreaza peste 50 de miliarde de dolari. &nbsp; &nbsp; De asemenea, Jobs a tinut sa mentioneze ca noile...

Apple tocmai a anuntat oficial rezultatele sale financiare semestriale, CEO-ul Steve Jobs afirmand ca producatorul lui iPhone este acum o companie ce valoreaza peste 50 de miliarde de dolari.

De asemenea, Jobs a tinut sa mentioneze ca noile produse ce vor fi lansate de Apple in acest an se vor descurca excelent pe piata si ca oficialii companiei sunt incantati de gadgetul ce va fi lansat maine. Firma din Cupertino a vandut 3.36 milioane de computere Macintosh, o crestere cu 33%, fata de anul 2008 si 8.7 milioane de iPhone-uri, o crestere cu 100% fata de anul precedent.

In plus, profitul brut al companiei a crescut cu 3%, la 40.9%, in ciuda avertizarilor analistilor care anuntau ca acesta ar putea scadea. Ne asteptam ca Apple sa mai faca anunturi cu privire la aspectul financiar al activitatii sale.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×