HTC Supersonic, telefonul Android cu suport WiMAX, surprins in actiune

1.624 ori
<b>HTC Supersonic, telefonul Android cu suport WiMAX, surprins in actiune</b>Ultima oara cand auzeam de telefonul HTC Supersonic, aflam ca acesta este un smartphone WiMAX, care va fi lansat de operatorul Sprint din SUA si va rula sistemul de operare Android. Iata ca acum handsetul a fost surprins in actiune, in urmatoarele...

Ultima oara cand auzeam de telefonul HTC Supersonic, aflam ca acesta este un smartphone WiMAX, care va fi lansat de operatorul Sprint din SUA si va rula sistemul de operare Android. Iata ca acum handsetul a fost surprins in actiune, in urmatoarele imagini:

Sursa acestei imagini scapate pe web afirma ca acesta este intr-adevar modelul Supersonic, dar si ca poseda informatii despre terminal. Astfel, aflam ca telefonul dispune de un ecran de 4.3 inchi (probabil similar cu cel de pe HTC HD2), dar si de un procesor Snapdragon de 1 GHz si de radio FM.

Observam si un suport al telefonului, prezent in partea din spate si ideal pentru vizualizarea filmelor si imaginilor in format landscape. Aparent, smartphone-ul dispune de taste frontale touch-sensitive, care speram sa isi faca treaba cel putin la fel de bine ca si unele fizice. Acestea sunt singurele detalii pe care le avem despre terminal, dar va vom informa de indata ce vom descoperi unele noi.

HTC Supersonic

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×