Apple oferă noi detalii despre cablul său USB reversibil cu conector intern flexibil

707 ori
<b>Apple oferă noi detalii despre cablul său USB reversibil cu conector intern flexibil</b>Scriam aici despre cablul USB reversibil de la Apple, care a fost chiar filmat zilele trecute, iar azi compania din Cupertino oferă mai multe detalii despre acest accesoriu. Biroul SUA de Brevete și Trademark-uri a publicat aplicația pentru brevet a...

Scriam aici despre cablul USB reversibil de la Apple, care a fost chiar filmat zilele trecute, iar azi compania din Cupertino oferă mai multe detalii despre acest accesoriu. Biroul SUA de Brevete și Trademark-uri a publicat aplicația pentru brevet a celor de la Apple, cea care descrie un "conector USB cu un design cu dublă orientare".

Aplicația a fost depusă în februarie și are titlul "Conector USB Reversibil". Ea este diferită de cea depusă cu câteva săptămâni înainte, incluzând acum si flexibilitatea contactelor conectorului USB. Soluția Apple, după cum se vede și în diagrama de mai sus permite porțiunii de contact să fie mai groasă și mai rezistentă, ea fiind plasată pe o fundație mai subțire și flexibilă.

Astfel se va păstra o conexiune strânsă și puternică cu porturile USB asociate. Zona flexibilă oferă un avantaj fără de soluțiile actuale, care se axează pe un mecanism rigid și predispus la ruperi și deteriorări. Apple propune o soluție în care porțiunea de contact să fie mai groasă și mai rezistentă, iar porțiunea flexibilă să scadă posibilitatea de deteriorări. șansele sunt mari ca iPhone 6 să debuteze cu un astfel de cablu.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×