Apple Pay debutează din această lună în Ungaria și Luxemburg; Curând și în România

720 ori
<b>Apple Pay debutează din această lună în Ungaria și Luxemburg; Curând și în România</b>Finalul lunii martie ne-a adus o veste neașteptată, aceea că serviciul Apple Pay va intra oficial în România - fiind încheiate înțelegeri cu o serie de bănci și operatori care activează în domeniul financiar/bancar

Finalul lunii martie ne-a adus o veste neașteptată, aceea că serviciul Apple Pay va intra oficial în România - fiind încheiate înțelegeri cu o serie de bănci și operatori care activează în domeniul financiar/bancar. Banca Transilvania, ING Bank și Orange confirmau sosirea serviciului Apple Pay și în așteptarea extinderii pe plan local descoperim că soluția de plăți tocmai ce a debutat la vecinii noștri din Ungaria, dar și în Luxemburg. 

Se ajunge astfel la un număr total de 38 piețe în care Apple Pay activează și aflăm că în Luxemburg serviciul este sprijinigt de către BGL BNP Paribas, în vreme ce în Ungaria este sprijinit de către OTP Bank. Potrivit unei declarații Apple recente, se dorește extinderea acoperirii lui Apple Pay la până 30 regiuni până la final de an 2019.

Cum deja ne aflăm la jumătatea anului și la 38 piețe acoperite, sunt semne că Apple își va atinge target-ul foarte ușor. Apropo de plata cu telefonul/ceasul inteligent, noi am testat serviciul Orange Money în urmă cu o lună, un articol amănunțit fiind disponibil chiar aici pentru a afla extra detalii despre întregul proces de plată la POS prin această modalitate.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×