Apple Pay disponibil de astăzi pentru clienții Orange Money; Plăți rapide online sau în magazine cu iPhone-ul din buzunar

817 ori
<b>Apple Pay disponibil de astăzi pentru clienții Orange Money; Plăți rapide online sau în magazine cu iPhone-ul din buzunar</b>Pe finalul lunii martie sosea și vestea că serviciul Apple Pay urmează a debuta oficial în România, la acea vreme fiind dezvăluit faptul că existau înțelegeri cu o serie de bănci și operatori ce activează în domeniul financiar/bancar

Pe finalul lunii martie sosea și vestea că serviciul Apple Pay urmează a debuta oficial în România, la acea vreme fiind dezvăluit faptul că existau înțelegeri cu o serie de bănci și operatori ce activează în domeniul financiar/bancar. Printre acești operatori se află și Orange România care de astăzi aduce funcționalitatea Apple Pay la îndemâna clienților ce folosesc Orange Money.

Apple Pay este un serviciu așteptat încă de la început de către utilizatorii Orange Money, motiv pentru care ne bucurăm să le oferim acestora opțiunea de a-și folosi dispozitivele Apple pentru a efectua plăți. Mai mult, am pregătit oferte dedicate pentru clienții care își prelungesc abonamentul sau își deschid un abonament nou de voce mobilă la Orange România.

Astfel, de acum înainte veți putea realiza plăți rapide oriunde în lume atât în magazinele offline (POS) cât și în cele online, sau chiar și în taxiuri echipate cu POS contactless prin folosirea unui iPhone, Apple Watch, iPad sau Mac. Prin declarația de mai sus a lui Șerban Negrescu (Head of Product Management în cadrul Orange Money) aflăm că operatorul a pregătit oferte dedicate pentru acei clienți care își prelungesc abonamentul sau își deschid unul nou.

Serviciul Apple Pay se remarcă și prin nivelul de securitate puse la dispoziție, datele cardurilor nefiind stocate pe device sau pe serverele Apple. În schimb se atribuie un număr unic al dispozitivului care este criptat și stocat în siguranță în elementul de securitate al device-ului utilizat. De asemenea fiecare tranzacție este autorizată cu un cod unic de securitate și alocat dinamic. 

Configurarea Apple Pay este foarte ușoară și aflăm că utilizatorii au acces la oferte speciale Orange Money în urma obținerii cardurilor de debit. Orice achiziție este autentificată prin Face ID, Touch ID sau codul de securitate setat de utilizator. Apropo de Orange Money, aceasta este o alternativă digitală la serviciile bancare tradiționale și de curând Ervin v-a povestit despre experiența utilizării sale aici și aici.

Mai multe informații despre Apple Pay aveți aici, iar detalii despre Orange Money găsiți pe site-ul operatorului.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×