Apple pregateste un iPhone in varianta CDMA... gata de lansare prin Verizon?

Autor:  | Publicat în:  Apple 961 ori
<b>Apple pregateste un iPhone in varianta CDMA... gata de lansare prin Verizon?</b>Zvonurile legate de lansarea unui iPhone cu suport pentru conectivitate CDMA par a fi fost justificate, mai ales ca o serie de surse interne ale companiei afirma ca gigantul din Cupertino se pregateste intens pentru lansare. Aparent, Apple ar fi comandat...

Zvonurile legate de lansarea unui iPhone cu suport pentru conectivitate CDMA par a fi fost justificate, mai ales ca o serie de surse interne ale companiei afirma ca gigantul din Cupertino se pregateste intens pentru lansare. Aparent, Apple ar fi comandat productia a milioane de chipseturi CDMA Qualcomm, ea urmand sa debuteze in decembrie.

TechCrunch afirma ca noua versiune de iPhone ar putea sosi in ianuarie, prin operatorul Verizon, dupa cum aflasem si anterior, dintr-o serie mai veche de zvonuri. Noul handset va pastra acelasi design ca si iPhone 4, dar ar putea sosi fara acea faimoasa problema cu antena, rezolvata intre timp de Apple. Deocamdata toate modelele de iPhone 4 sunt telefoane GSM, iar firma lui Steve Jobs si partenerii sai ar trebui sa demareze o productie ampla pentru a face fata cererii de terminale CDMA.

Un handset CDMA are nevoie nu doar de un chipset diferit, ci presupune si eliminarea slotului micro SIM, asta daca noul iPhone nu va fi un model dual mode. Aportul celor de la Qualcomm este vital pentru aceste proiect, firma fiind printre putinele care se ocupa de productia chipseturilor CDMA. Pe cand si un iPhone cu suport LTE/WiMAX/4G?

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×